Tindrali köpte ett lila linne, 2st underkl...

img_7170 (MMS)

Tindrali köpte ett lila linne, 2st underklädestoppar och ett kornblått Grafitti nagelack.      En ny mascara, foundation och rouge vart det också   Fick ju presentkort från H&M för ett tag sedan. Så att idag har vi shoppat "gratis". ;)  Har ändå kvar 200:-   Det gillas :).  Blir kanske en ny topp till shortsen att ha på kryssningen kanske. En med lite sailor stuk skulle passa till de röda 50-tals shortsen.


Var ner på stan och fick syn på ett par SK...

img_6920 (MMS)

Var ner på stan och fick syn på ett par SKIT snygga röda shorts, lite höga i midja à la 50-tals modell. Kan både ha den med instoppat överdel och utanpå. 149:- på H&M      Kanske man skulle ha dem med ett par svarta strumpbyxor under när bi ska på kryssning :)


Sixten står modell i de nya kläderna från ...

img_1938 (MMS)

Sixten står modell i de nya kläderna från Me&I...        Nya foppaskorna är köpta på DollarStore sist vi var hos mormor i Ludvika. Värsta kapet, kostade bara 20:-    Jag fick ett par lika färg för 30:- och Mike ett par för 30:- han med.     Tycker igentligen att Foppa är de fulaste skor som finns. Endast söta på barn då de är små och gulliga. Fick en konstig blick av min man när jag köpte ett var sitt par till oss. "ja men de är ju skit bra att ha och skrota runt i på gården, när man ska klippa gräs osv osv".  Det var knappt så han vill ha dem då :).


Vart på kalas för lille söta Ossian som fy...

img_2428 (MMS)

Vart på kalas för lille söta Ossian som fyllt 1 år.    Fick en snygg swettis jacka, grön med mörkgröna stjärnor på. Och så fick han 4 st bilar av olika slag.     Tyckte Sixten var någorlunda pigg, men efter en stund så blev han sämre och sämre. Han hade 39,4 i feber när vi kom hem. Klagade i natt på ont i ena örat också. Han är ju öronbarn men har klarat sig från lroninflammation i ett år nu. Men nu är det nog dax igen. Nu sover en varm liten kille gott med täcke och kudde i soffan.       Pappa Micke är på möte/ middag med jobbet idag för lite planering så jag och Sixten myser själva nu på eftermiddagen :)        I morgon kommer ÄNTLIGEN Tindrali hit igen. Mamma har längtat så :)     Blir VAB i morgon då med stackars Sixten.      Ha en skön söndag!


Lite nya sommarnöjets till Sixten...     K...

img_5129 (MMS)

Lite nya sommarnöjets till Sixten...     Köpte lite nya kläder från Me & I till Sixten. Var på ett klädparty hos Amalia för en tid sedan. Ett par röda knickers och 2 snygga T-shirtar som passar till shortsen.    Jag tycker mycket om röda och turkosa färger på Sixten.


Spelar Cars Memory....     .... En kvällsp...

img_4826 (MMS)

Spelar Cars Memory....     .... En kvällspigg sjukling vill spela Memory. Mamma börja tröttna nu efter 100 ggr ;) Men vad gör man inte... :)


Köpte lite vårnytt till kidsen på H&M.... ...

img_4889 (MMS)

Köpte lite vårnytt till kidsen på H&M....    Sixten fick en monster T-shirt & keps med favvo DJ & Blixten från filmen Cars.  Tindrali fick en snygg T-shirt med cool tjej på från H&M den också.


När man är sjuk & vart så duktig att ta äc...

img_0582 (MMS)

När man är sjuk & vart så duktig att ta äcklig hostmedicin, så får man en liten present av mamma som vart i Västerås med Pillan och handlat presenter & såklart en lunch och shopping på IKEA.    Sixten fick en stor Woodie med snöre i ryggen & bl a det klassiska orden "Jag har en skallerorm i stöveln" :) Nu ska jag mysa med mina killar i soffan till Melodifestivalen.   Ha en fin kväll!


Det var ju inte igår man Sixten somnade if...

img_4695 (MMS)

Det var ju inte igår man Sixten somnade ifamnen. Då var han ju bebis sist han gjorde det :).     Vår lilla sjukling som så duktigt nyss tog ÄCKLIG cocillana för jobbiga hostan.     Visst är det såklart synd om sjukliga febriga barn, men ack så mysiga de blir då :).        Ha fin kväll!


Mmm...  Gött!!!

img_9908 (MMS)

Mmm...  Gött!!!


Sixten Blixten orkade inte längre vara vak...

img_0835 (MMS)

Sixten Blixten orkade inte längre vara vaken med febern.     Han hann inte ens med godis & Barda.    Mammas lilla febertopp :).      Inget fredagsmys utan "Tottes Hallon" en hallon kola som finns bl a på Pickaboo .....


Är hemma och vabbar ett par timmar tills f...

img_2565 (MMS)

Är hemma och vabbar ett par timmar tills farfar kommer och byter av.    Lilla Blixten är sjuk. Feber & hans jobbiga förkylningsastma :(.   Det är fredag idag hörrni :) Vilken härlig känsla.    Ny ska jag iväg till jobbet igen och jobba till 17 så slipper kollegorna stressa ihjäl sig    Kram på dig!


Finaste lilla prinsen sover sött :).      ...

img_5147 (MMS)

Finaste lilla prinsen sover sött :).            Älskade barn....


Det är för kallt för mig :(



Herregud våren vart är du?
Ja ja kanske lite tidigt, men det kan väl vara lite varmare nu iallafall.
Men snaaaart så åker jag & Mike på en liten minisemester med Eva & Henke med Birka.

 
 
 
 

Paradise Beach

Paradise Beach är en del av vårt 1500 kvadratmeter stora fartygsdäck enbart till för sol, bad och avkoppling. Ta hissen upp till 10:an så finner du vårt inglasade soldäck med pool, jacuzzis, barer, solstolar, palmer, grill, scen och dansgolv. Där finns tre artificiella solar, identiska med riktigt solljus men där man filtrerat bort 90 % av den mindre vänliga UV-strålningen. Sommartid, när vädret tillåter, öppnas soltaket. Men oavsett väder kan du sola och bada året om.
Wiiii ja ni ser ju vad mysigt det ska bli  ;)


Pratade med bror igår. Planerar att åka till Köpenhamn och semestra och hälsa på min bror och hans familj.
Här kommer en bild på de fina bror med son.
Stolt pappa till första barnet som är 5 månader nu :)
Älskar fotboll också som ni kanske ser ;)

 

Shoppat lite schnyggt till mannen....     ...

img_1591 (MMS)

Shoppat lite schnyggt till mannen....         Fick ett H&M paket som jag hämtade ut i fredags. Det var faktiskt INGET till mig (jo ok ett litet hårband). Det var massa snyggt till mannen.    Tyckte det var hans tur att få lite snyggt nu till våren.       Här ser ni jackan. Jättesnygg och endast 299:-


Shoppat lite schnyggt till mannen.... ...

Shoppat lite schnyggt till mannen.... Fick ett H&M paket som jag hämtade ut i fredags. Det var faktiskt INGET till mig (jo ok ett litet hårband). Det var massa snyggt till mannen.


Morgonmys i soffan, Wii rally, o'boy musta...

img_7143 (MMS)

Morgonmys i soffan, Wii rally, o'boy mustasch det är härligt det.      Idag ska här bara slappas och må bra.   Fin söndag på er!


Spelar gitarr favvo-farfar.

img_9974 (MMS)

Spelar gitarr favvo-farfar.


Älskade barn. Vad vore mitt liv utan er. I...

img_0930 (MMS)

Älskade barn. Vad vore mitt liv utan er. INGET är bättre än att få spendera min tid med er.       Mamma älskar er Tindrali & Sixten... Mest av allt på jorden! Kram Mamma!


Cupcakebak på Alla Hjärtans Dag!

På alla hjärtans dag så bakade jag och Tindrali Cupcakes.
Hjärtformade med grön frosting på och strössel.
JÄTTE GODA! Tindrali bakade själv och var så duktig.
Här kommer lite bilder på hur bakningen gick :)

 

Gött!!!


Alla Hjärtans Dag!

Idag är det kärlekens dag :)
Tindrali fick en bakbok av mormor. "Baka med barn" heter den. Och av oss fick hon 2 linnen som hon önskat sig, ett grönt & ett blommigt så , en liten mascara & en hjärt-silikonmuffins form, rosa såklart.
Så idag ska vi baka cupcakes med recept i bakboken.
Både jag och Tindrali har nämligen en förkärlek till Amerikanska Cupcakes.
Såå otroligt söta bakverk :)
Vi ska köpa rosa & grön färg till galsyren, och fina olika strössel att ha på toppen.
Sen ska vi bjuda Micke & lilla Sixten på kärleks cupcakes som dessert på Alla hjärtans dag.


 

Puss & Kram!!!

Köpte ny matta till vardagsrummet i Ludvik...

img_7121 (MMS)

Köpte ny matta till vardagsrummet i Ludvika.                Den gamla ligger under matbordet istället. Hade ingen där och jag tyckte det så lite tomt och kalt ut.       Men nu vart det så snyggt då :)


Snyggingen Tindrali med 3D glasögonen på m...

img_6649 (MMS)

Snyggingen Tindrali med 3D glasögonen på minuterna innan "Trassel" började. Jättekul film verkligen :) Mormor, Göran och hans ena barnbarn sötaste lilla Wilma var också med på bion. Wilma är lika gammal som Sixten och de har jättekul tillsammans. Göran har 2 barn Linnea  29 år och Linus 31år. Linus har 2 barn, Wilma 4 år och Liva snart 1år. Linnea har lilla Talia snart 1 år hon med. Det är himla kul att vi har barn i lika åldrar och att vi har så kul och kan umgås tillsammans. Vi är ju liksom "plast" släkt med varandra.       Jo förresten så började Sixten storgråta i slutet på filmen som först fick ett dödsfall som slut men som snabbt fick en shysst vändning. Han grät så folk vände sig om och log typ. STORA krokodil tårar. Igår började han också gråta. Han pekade på ett kort på min moster Anita som dog när hon var 20 år. Jag berättade att det var mormors syster som vart sjuk och dog.  Då började han fråga om när jag skulle dö. Det märks att döden börjar bli något som de börjar förstå sig på nu. Lillfisen var så ledsen :(


Denna parfym från Elisabeth Arden fick jag...

img_3069 (MMS)

Denna parfym från Elisabeth Arden fick jag av min mor igår. Men det var såhär att jag gav den till min mamma för ett tag sedan. Jag fick den gratis från en butik som Skulle stänga, men min mamma har inte använt den så hon gav den till mig eftersom jag älskar den doften. Och vem säger nej till parfym?!


Fick en överraskning av fin fina dottern n...

img_9459 (MMS)

Fick en överraskning av fin fina dottern nu till kvällen.      En jättegod dessert. Chokladpannacotta med färska hallon ovanpå. Den hade hon tydligen gjort med mormor i hemlighet medans jag tittade en stund på Filmen Sixten hyrde.      Tack älskade Tindrali! Du är det finaste som finns :)


Mina små gullungar badar som galningar nu ...

img_9926 (MMS)

Mina små gullungar badar som galningar nu i Badhuset hos mormor. Snart ska vi hyra varsinn film och se på innan det blir melodifestivalsmys :)        Härligt att bli bortskämd hos mormor. Få maten serverad & kan bara slappna av. I morgon blir det 3D bio "Trassel" innan vi far hem.        Trevlig helg på er :)


Nu ska det sövas. Somnar som en stock på s...

Nu ska det sövas. Somnar som en stock på spikmattan i sängen varje kväll. Vaknar efter ca 1 timme, slänger ner den på golvet & somnar om. Blir sjukt avslappnad i hela kroppen efter bara ett par minuter på mattan. Förresten så har jag en karl som snarkar så jag blir GALEN! Boxar på han ett par gånger de nötter han snarkar, ryter "lägg dig på sidan innan du får stryk", om sommar om igen. Muppen ligger ju på rygg och snarkar för hela tungan snart åker ner i svalget. Brukar även kicka till honom på smalbenet ett på gånger för att få tyst på oväsendet :) Har ni några tips på att få slut på snarkandet? Nu snarkar han faktiskt inte varje natt och inte hela nätterna * tackar Gud för det* men jag är så lätt väckt så det är nog störande ändå. Nämän! Nu vart han tyst. Ska passa på att somna innan han börja igen så... Sweet Dreams!!!


Har nyss vart hos Eva & Henke och bokat re...

img_5235 (MMS)

Har nyss vart hos Eva & Henke och bokat resan med Birka Paradise. En resa full av god mat, sol & bad på Paradise beach. Där ska vi sola, dricka paraplydrinkar och bada bubbelpool :) Ska bli så jäklarns skoj. Bästaste sällskapet och jag räknar med mycket skratt & massa tok :) Barnen lämnar vi hemma denna gång. Ska ju åka på kryssning med dem i sommar som vi gjorde för 2 år sedan. Då man bokar ett paket med en dag på Grönan och sen en dygns kryssning direkt efter. Nu ska jag packa lite, för i morgon drar vi till Ludvika för lite mys med mormor ett dygn. Trevlig helg på er !!! Den 26-27 bär det av till Elstockholmo och lite party alltså.


Ibland blir jag så trött på folk som gnäll...

Ibland blir jag så trött på folk som gnäller på sin partner. Ja alla gnäller vi någon gång för visst är det jobbigt att de aldrig fäller ned toalocket eller att de slänger kläder på golvet. Nej jag pratar om de som gnäller JÄMT om hur griniga de är, elaka, egoistiska, låter den ena göra ALLT i hemmet och barnen, aldrig visa kärlek bl.a. Bla bla bla. Om de är så jobbiga mesta delen av er tid tillsammans, lämna dem då. Skyll inte på att ni har barn ihop, hus eller hund. Ska man leva olycklig ihop bara för det. Vissa par pratar om det och de försöker bli bättre i relationen, men i det flesta fall försöker bara EN i relationen och det blir ju inte bättre då. Sen ger man råd 1000 gånger efter att man fått höra gnället igen om hur allt är såååå jobbigt och efter som inget av dem råden provas på så orkar man inte höra mer. Varför gnälla hos vänner men man gör ALDRIG något åt saken. Man slutar tycka synd om dem, verkligen. Då är det ju faktiskt så att gör man inget åt dem så VÄLJER man att godta att bli behandlad som smuts. Thats it! Jag har själv haft hus, barn, bil , katt ja allt detta och faktiskt gått vidare för jag vill vara i ett lyckligt förhållande där man är 2 st som är lika viktiga och man behandlas lika och man är en familj. Så jag vet vad jag pratar om. HATAR folk som ska sitta och verkligen leta fel och "jobbiga" saker hos partnern, beteendet, hans/hennes jobbiga mamma/pappa, plastbarn osv osv men sen är allt de gör så HIMLA bra jämt. Sluta gnäll och gör något åt det. Jag orkar inte höra på gnäll och sen visar de upp utåt en falsk fasad om hur lyckliga de är tillsammans. Skriver på Facebook/blogg mm hur deras liv svävar på ett rosa moln. Sen får man höra dagen efter hur ena partnern får dra det största lassen hemma, med barnen, räkningar och den andra knappt diskar eller skottar snö för "jag är ju så trött efter jobbet" Jaha!? ALLA jobbar väl! Äh! Jag är glad över att i vår familj delar vi lika på jobb, städning, hämtning av barn, VAB, handling OCH vi är duktiga på att hand om min och min partners kärlek till varandra :) Vi vet att en relation måste vårdas, med ömhet, kärleksförklaringar, BRA sex ;) Sex är Jätte viktigt i ett förhållande, BRA sex :) Idag lever jag i ett ärlig och härligt förhållande med mannen i mitt liv. Underbara barn och vi, alla i vår familj är lyckliga och vi älskar varandra lika mycket ( trots halv mammor/pappor& halv syskon). Jag är ärlig om min relation till mina barn och man till min omvärld. Jag lever inte i ett jobbigt förhållande men visar utåt till övriga världen att allt är SUPER bra. Varför ljuga? Om det inte är bra, snacka inte då om du bara ska målaupp en falsk fasad. Håll klaffen för folk vet att iallafall att det bara är Skitsnack. Var ärlig mot dig själv. Jag är lycklig och har ett härligt liv med min älskling och barn, men vi har själv sett till att vi är lyckliga. Det är BARA upp till dig själv. Over and out!


Fyndat på Pickaboo efter jobbet idag. Ett ...

img_2681 (MMS)

Fyndat på Pickaboo efter jobbet idag. Ett plåthus med lampa i 169:- och en vit medicin plåtlåda för 69:- Passade utmärkt på byrån i hallen. Pickaboo är en affär jag OFTA Hittar massa fynd. Har även köpt en grej till Tindrali's allahjärtansdag present. Men det får jag visa en annan gång då min kära dotter brukar läsa min blogg ;)  Hej hej Tindrali! Wiiieee... I morgon är det fredag gott folk. Då ska vi hem till Eva & Henke och boka Spa kryssningen i Mars. Ska bli jävligt skoj! Trevlig afton på er :)


Spa-kväll med fina flickor.

Igår hade jag en mysig Spa-kväll med ett par vänner.
Min vän Malin visade och pratade om produkterna från Forever som är baserat på Aloe Vera.
Vi fick då göra ansiktsbehandlingar på oss själva runt bordet medans hon pratade och instruerade oss hur vi skulle göra.
Jätte härligt och alla fick lena kinder som en liten barnrumpa :)
Jag bjöd på lite snittar, melon godis och god dricka.
Jag dricker ju Aloe Vera varje dag, plus mina barn.
Har de flesta av alla hudvårdgrejor tvålar mm.Men denna lyx ansiktsserie är den mest underbaraste grejer
Sonya heter serien. Det var den vi fick "smörja" med igår  *L*


Doftar sååå härligt.

Längtar efter Tindrali, men i morgon kommer hon igen :)
För i helgen åker vi till mormor och ska ha en mysig helg.

Har beställt lite presenter till Sixten som fyller 4 år den 16:e Mars. Mammas bäbis blir så stoooor :)
Dessa bilar från Cars är de som fattas av dem han samlar på (han samlar bara på de tuffa, colla bilarna)
Jag beställde dessa idag:
Snooor dyra, men det är han ju värd.
Jag vet ju att  han verkligen leker med dem och inte bara kommer lägga dem i någon låda.
Har ju tjatat om dessa lääänge, men de finns inte i butiker längre.
Jag hittade en speciell sida där en kille ENDAS säljer Cars bilar.
Tractor x-storTRACTOR
Boost utan förpackningBOOST!
Terry skördetröska - Disney Cars / Bilar Terry Skördetröskan

Kommer blir världens lyckligaste lilla 4 åring den 16:e Mars :)
Han önskar sig även en ljusblå tårta, även där med cars bilarna på ;)

Tjingeling!

1:a på önskelistan! Denna cykel önskar jag...

img_7762 (MMS)

1:a på önskelistan! Denna cykel önskar jag mig i present när jag fyller år. Sååå klockren cykel. Såg den på cykelaffären när jag var där för att prova ut en hjälm till Sixten. En cykel från Monark, kolla namnet bara: "Cupcake".  Den är ljusgul med rosa och ljusblå detaljer i 50- tals design. En pinup tjej och det bästa av allt massor med CUPCAKES  på :) Men den är ju bara sååå snygg. Jag ÄLSKAR ju CUPCAKES. Inte så farligt dyr: ca 4500:- Jag vill, jag vill, jag vill....


Denna tjusiga lilla tröja köpte jag på H&M...

img_5714 (MMS)

Denna tjusiga lilla tröja köpte jag på H&M idag 99:- vit med marinblåa ränder. Finns även i ljusturkos och fler färger. Är lite sugen på en turkos ;) Såg tröjan på stan förra veckan när min mamma var här och hälsade på, men då fanns den ej i min stl. Så glad jag vart då den fanns idag ;) Den är kort i midjan och är säkert snygg med ett vitt eller marint linne under. Snygg på sommaren med ett par snygga jeans till :) I morgon har jag en tjejkväll för mina kollegor på jobbet. Malin från Forever ska visa Aloe Vera  SPA produkter och vi ska alla själva få göra ansiktsbehandlingar och äta lite kod plockmat jag handlat idag. Micke & Sixten får hälsa på i Folkärna så vi tjejor får skvallra och fnissa ifred :)   På fredag kommer Tindra hit igen. De ville byta helg då de ska åka till Idre nästa helg på mammaveckan. Så på lördag åker jag Tindrali & Sixten till mormor för lite övernattning. Ska titta påmmelodifestivalen, gå lite på stan och som alltid ta en fika på mysiga ängeln. Men viktigaste av allt, på söndagen ska vi gå på Bio hos mormor. Vi ska se "Trassel" i 3D, ska bli jättekul. Jag har aldrig vart på 3D bio och Trassel verkar som en jättekul film. Ska även in till DollarStore och kika lite. Älskar den affären. Massor av fynd och billiga kvalitetsgrejor. Det gillas! Måste in på Rusta också och titta om de har mattan jag vill ha nu då. Förra gången var mattan slut i stl jag skulle ha. En grå/svart spräcklig ryamatta 499:- Billig och snygg :) Nästa helg ska även hallen målas. Färgen ska hämtas i morgon :) längtar tills den är färdigmålar så jag får kasta ut garderober och in med de nya hallmöblerna. Min hall är FUL idag ;) Usch! Nu ska jag ta en kvällsmacka. Ha en fin kväll!


Tröttaste Sixten. Somnade skönt med kissen...

img_0810 (MMS)

Tröttaste Sixten. Somnade skönt med kissen i famnen. I morgon ska Sixten följa med Sigge hem efter dagis.  Ibland överraskar FK med sina utbetalningar. Tog dem sammanlagt 1 1/2 vecka bara att betala ut min sjukpenning. Var ju beredd på 4 veckor som det tog sist. Jag sa det till handläggaren att de var så snabba nu och sist jag lämnade in VAB så tog det en vecka bara. "Tack!" Sa hon då :) inte ofta de får höra annat än skäll tror jag :) Nu ska tant sova. Go natt!!!


Härliga helg :)


Haft en jätteskön helg.
Fredagen var det bara Jag och mina 2 småkottar. Pappa Micke var på personalfest.
Hade massor av gotte och chips. Täcke, kudde & massa mys i soffan hela kvällen.

Sov länge i lördags. Jag, Tindrali & Sixten gick i morgonrock nästan hela dagen. Spelade Wii och bara hade en mysig dag. På kvällen lagade vi godmat och hejade på Dani i melodifestivalen :)

Söndagens aktiviteter fick barnen bestämma. Sixten valde badhuset & Tindra ville baka Tigerkaka.

Så vi plaskade lite först och sen fick Tindrali baka.
Bakade HELT själv ( jag smälte endast smöret). Oohhh!!! min lilla dotter har blivit så stor :)


Måste bara visa min lilla killes morgonruffs i söndags... Hi hi hi
Sötaste nöten på jorden :)

Min kusin Andreas ringde nyss och sa att han tyckte Sixten var så lik mig på det där kortet, när jag var liten alltså.
Jag ska visa ett kort på mig sen, vi är så jäklarns lika jag och mina barn, när jag var liten.

Nu ska jag käka lite lunch... *Hungrig*

Ha en fin dag!


När man vet tiden tar slut...

Kämpa, släpp inte taget, orka... Inte nu! Du har inte mött det finaste än... Att veta, har inte accepterat eller förstått. Kanske i morgon, kanske aldrig. Ska inte du vara med mer?! Orättvist...

Mycket vill ha nu...




Dessa snyggingar från Din Sko vill jag ha 299:-
Har ett par vita Converse, men röda är ju så snygga.

Snart är det fredagsmys. Mannen ska på personalfest, så jag, Sixten & Tindrali ska ha mys i soffan med god mat, godis, Barda & mysbyxan på ;)

Ha en fin helg nu!

Hej hej...

Fick ett sms i morse av en god vän som undrade hur det var med mig.
"Har vart tyst på FB och bloggen ett tag. Blir orolig"
Söta du! Tack för omtanken.
Har bara vart sjuk och internet hemma har inte funkat på ett tag.
Men nu är jag tillbaka i verkligheten igen ;)

Idag är det vår i luften. Plaskigt och blött, men ack bara ett par månader kvar nu till våren.
Vill ha vår och sommar nu :)

Ååå det finns så mycket fint nu. Nya vårkläder visas i alla reklamer i post och TV.
Fima ljusa grejor till hus och hem.
Vill ha, vill ha, vill ha...
men man lär snåla lite eftersom Sixten snart fyller 4år och en liten resa utan barn (bara mys, god mat och fina vänner) planeras i Mars.
och eftersom jag vart sjukskriven så har man fått vänta på pengar från FK. De är ju inte direkt kända för att vara snabba vid utbetalninger.

På lördag drar ju Melodifestivalen igång igen.
Det är ju en STOR favorit i vår familj.
Mys i soffan och heja-flaggorna i högsta hugg.

Ha en fin dag!

RSS 2.0