Tittat på gamla kort på lillfia...   På kv...

img_8018 (MMS)

Tittat på gamla kort på lillfia...   På kvällskvisten så satt jag och barnen och kikade på gamla kort. Det var den tiden då jag just träffat min nuvarande sambo Micke och Tindrali var ca 2 år.    Herregud så söt hon var, ja det är hon ju nu också, men ändå.   Min lilla fis som snart fyller 9 år. HERREGUD!!!    Åren bara går och går, jag hinner knappt med.    Och hej & hå vad jag var ung på korten också.   Ser ut som en tonåring. Inte en enda rynka ;)   Kortet när Tindrali gungar, där är hon ca 2,5 år.   Mina barn är det finaste som finns :)


Tindrali 2,5 år... Mammas fina tjej :)

img_8767 (MMS)

Tindrali 2,5 år... Mammas fina tjej :)


Härliga sommardagar...    Barnen har poolp...

img_2318 (MMS)

Härliga sommardagar...    Barnen har poolparty medans föräldrarna grillar och snackar skit :)     Så såg söndagen ut för oss.    Vill också gratta min fina vän Malin som fått sommarvik på mitt jobb OKQ8 Kundservice. Grattis gumman :)      Ja men vad trött jag blir på mig själv.  Skulle tränar Body Pump idag och inser 17.45 att det började 17.30 och inte 18.30 :( Fick bli en power walk med kära dottern på cykel som sällskap :)         Imorgon är det kval för Eric Saade och Sverige i Eurovisionsfestivalen. Det ska vi ju självklart se och Hejja så vi kommer till final och får tävla om givna första platsen ;)    Äh jag vet inte om det ens är en tävling längre. De där Balt-länderna röstar ju bara på varandra :( Ja ja... Vi gör bäst musik iallafall ( låter som en avundsjuk 5 åring )        Hej på er!


Grill & pool party hos familjen Lindahl/He...

img_9897 (MMS)

Grill & pool party hos familjen Lindahl/Henriksson vart det efter en dag med vårstädning på gården med föreningen.    Avslutades med lite korvgrillning och snack med Goa grannar.   Hann även med ett core pass på iForm... Skööönt :)    Ett stort grattis till min fina vän Malin som fått sommarvik på mitt jobb OKQ8 Kundservice.  Grattis gumman, du är bäst. Hejja dig!    Ooo vad skoj vi ska ha.     Imorgon kommer äntligen Tindrali, men först ska vi ha det årliga utvecklingssamtalet med hennes lärare.     Jäklar vilken sommarvärme det har vart idag. Känns i huden nu på kvällen att solen tagit :)    Är ganska trött men taggad för ännu en arbetsvecka.      Nu ska tant sova.    Sov gött!!!


Små lortiga barnfötter en sommardag är ett...

img_6353 (MMS)

Små lortiga barnfötter en sommardag är ett gott tecken på en härlig dag i  solen  :)    Barnen har vart ute sen 10 i morse.    Har mest vart hemma och fikat och lekt med alla Goa grannar på gatan.   Barnen har verkligen jättekul. Sommar nog helt utslagna ikväll :)   Nu efter ett glas vin, en och annan kall öl och grillat så är man mätt och belåten.    Ungarna vill INTE gå in än, " Det är ju ljust ute. Det är inte kväll mamma"  Äh! De får väl stojja ute ett tag till :) Hoppas ni haft en lika skön lördag som vi :)   Kram på er!


Underbara varelse. Mammas finaste. Somnade...

img_0192 (MMS)

Underbara varelse. Mammas finaste. Somnade i famnen framför tv;n.  Vet inte om nått slår närheten med mina barn. Är trött, lycklig & känner mig nöjd. Nöjd eller faktiskt rofylld.   Lyssnar på djupa andetag från trött son. Min eller vår, bara vår. Ingen har en som vi :) Saknar Tindrali så hjärtat   värker. Men på måndag är hon är igen. Den enda sorg, är stor och det är att inte ha min dotter hos mig alltid. Men hon har det bra. Har en super pappa och en fin familj där varannan vecka. Har 2 friska och lyckliga barn och det är det viktigaste.    Hjärtat mitt slår med starka slag. Bara för de finaste jag har.   Min familj... :)


Tillbaka från "ledigheten"...

Tagit ledigt lite från bloggvärlden ett par dagar.
Ibland orkar jag inte skriva. Inte för att man kanske inte har nått att skriva, utan mer att lusten kanske inte finns.
Får ju inte kännas som ett tvång.
Meeen nu så kanske ;)

Var hemma och vabbade med Sixten igår som ramlade IGEN och fick åka och limma hakan.
Limmade ju hakan för 6 veckor sedan då han ramlat i badhuset.
Micke frågade läkaren om vi inte kunde få med en limtub med oss hem till nästa gång ;)




Vår modiga lilla prins :)

Idag är det onsdag och idag vänder det :)
En kollega sa att det tydligen skulle bli 18grader varmt på lördag... GÖTT!!!
Det är ju så j..la kallt nu. Man blev väl bortskämd med värmen under påskledigheten.
Nu vill vi ha sommar värme :)

Ha en fin dag!!!

RSS 2.0